Daiwa Saltist Black Gold 30H

media.product.imagealternatetextformat.details
Daiwa Saltist BG är en högkvalitativ havsfiskerulle, perfekt för de stora flundrorna och torskarna i Nordnorge.Saltist BG är en riktig favorit för den kräsne havsfiskaren såväl som nybörjare som vill ha bra prylar som verkligen håller!

Tillverkare: Daiwa
Lagerstatus: I lager Leverantör: Daiwa
1899 kr
2499 kr

Översikt

SALTIST BLACK GOLD

 

Daiwa Saltist BG är en högkvalitativ havsfiskerulle, perfekt för de stora flundrorna och torskarna i nordnorge.Saltist BG är en riktig favorit för den kräsne havsfiskaren såväl som nybörjare som vill ha bra prylar som verkligen håller!

Saltist Black Gold är byggd påden klassiska saltistrullen men blivit rejält upphottad! Med en ny anodiserad finish eliminerar man korrosion som annars kan uppståvid tuffa saltvattensförhållanden. Dess nya Uptimate Tournament Drag med grafitbromsskivor hjälper dig att fåen jämn och silkesmjuk broms även när den är spänd helt i botten! Saltist BG har även aluminiumgavlar och aluminiumram i ett enda stycke samt aluminiumspole. Med robusta spiralskurna drev av mässing blir rullen extremt stark och hållbar vilket är några av de viktigaste egenskaperna hos bra havsfiskerullar! 4st CRBB rostfria kullager hjälper rullen att fåen silkesmjuk gång. Givetvis har den även centrifugalbroms och snabbstopp.

 

 

Antal kullager: 4

Antal rullager: 1

Vikt: 488 gram

Linkapasitet: 0,45 mm 270 meter

Utväxling: 6.1:1

Garanti: 5 år

Produkttaggar