Deeper Smart Sonar Chirp+ Winter special

media.product.imagealternatetextformat.details
Ett specialpaket där det ingår en Deeper Smart Sonar Chirp+, ett Deeper Night cover, en termos och en buff.

Tillverkare: Deeper Fishfinder
Lagerstatus: I lager Leverantör: Normark
3390 kr
3599 kr

Översikt

Deeper Smart Sonar Chirp+ Winter special

Ett specialpaket där det ingår en Deeper Smart Sonar Chirp+, ett Deeper Night cover, en termos och en neck gaiter.

Deeper Smart Sonar Chirp+ är ett kastbart, trådlöst ekolod som ger dig möjligheten att se hur det ser ut under ytan och även var fisken finns. Använd telefonen för att hitta fisken. Ekolod för iOS och Android. Allt du behöver göra är att koppla upp dig med hjälp av en smarttelefon eller surfplatta. Själva Deeper-enheten är 6,5 cm i diameter och kontakten upprätthålls av WiFi. Chirp+ har också inbyggd GPS.

Fiska på natten? Lägg till en ljusfunktion till din Deeper. Byt ut det ursprungliga fodralet med denna transparenta och välj nattfiske läge på appen. Detta så du ser din Deeper bra även när det är mörkt ute.

Du får med:

Termos
Rostfri utsida och insida gör termosen sval att hålla i när den är fylld med varma vätskor och svettbeständig när den innehåller kalla vätskor. Den enkla skruvkorken säkerställer att din termos är 100 % läckagesäker och locket kan används som kopp. sed as a cup.

Den har en svart halkfri beläggning som säkrar att den inte glider ur händerna. Oavsett hur våta, smutsiga eller belagda med fiskrens dina händer är ser beläggningen till att du har ett stadigt grepp om termosen.
Vakuumisolering med dubbla väggar skyddar drycken från temperaturförändringar och håller dina drycker ångande heta eller iskalla, oavsett vädret.

Kompakt storlek (500 ml): Termosen är tillräckligt liten för att passa i redskapslådan, men tillräckligt stor för att du ska kunna dela drycken med dina fiskarkompanjoner. Ta den med när du fiskar och använd den när du campar, vandrar, cyklar och vid många andra tillfällen.

Multi Scarf
Lättviktigt material som andas: Multi scarf är tillverkad av 90 % mikropolyester och 10 % elastan, är mjuk, elastisk och känns bekväm mot huden.

En storlek som passar de flesta: Tillverkad i elastiskt, mjukt vattenavvisande material. Passar din hals perfekt, framtagen för att passa de flesta.

Multifunktionell och universell: Den kan bäras på många olika sätt – som halsvärmare, multi scarf, huvudbonad eller som en halv vindskyddshuva. Dess mångfaldiga stil, färg och tyg gör den perfekt för fiske, vandring, camping, cyckling och andra utomhusaktiviteter.

Skyddar huden från svåra väderomständigheter: Håller dig varm när det är kallt ute och skyddar hals och ansikte mot blåst och kyla. Bär den som en halsvärmare under kyliga dagar och dra upp den över nästan när det blir kallare och blåsigare.

Hölje för nattfiske
Enkel och universell design: Denna specialutgåva av höljet är mycket lätt och enkelt att fästa till ditt ekolod, plus att det är kompatibelt med modellerna PRO och PRO+.

Möjliggör användning av ditt ekolod nattetid: Speciellt tillverkat för att passa till ditt Deeper-ekolod. Höljet gör att du ser det tydligare på avstånd i mörker.

Fungerar tillsammans med Fish Deeper-appen: När du har aktiverat nattfiskeläget i appen blinkar en skarp lysdiodlampa genom det genomskinliga höljet.

Förbättrar ekolodets synlighet i mörka omständigheter: det extra ljusa gula höljet är perfekt när du fiskar i dunkla omgivningar med låga siktvärden och du vill spåra ditt ekolods rörelser i vattnet.

Produktdetaljer:
• Material: ABS-hölje, titaninlägg
• Ekolodstyp: 3 frekvenser CHIRP, Smal CHIRP 675 kHz (strålkon 7°), Medium CHIRP 290 kHz (strålkon 16°), Bred CHIRP 100 kHz (strålkon 47°)
• Målseparation: 1 cm smal CHIRP / 2,4 cm medium CHIRP / 2,4 cm bred CHIRP
• Djup Max/Min: 15 cm – 100 m
• Skanninghastighet: 15 skanningar i sekunden
• Ekolodslägen: Standard, isfiske, från båt, GPS-landläge
• Temperatursensor: Vattenyta-temperatursensor Fahrenheit/Celsius
• Drifttemperatur: -20°C till 40°C
• GNSS (Global positioning systems supported): GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS
• Drifttid: GPS PÅ upp till 4,5 timme / GPS AV upp till 6 timmar
• Laddning: Snabbladdning, 80 % på 45 min, 100 % på 75 min
• Internt batteri: Litium-Polymer / 3,7 V laddningsbart / 950 mAh
• Adapter (ingår inte i kartongen): Ineffekt 110V/220V. Uteffekt micro-USB, 5V 2A
• Anslutning: Wi-Fi
• Anslutning, räckvidd: Stabil anslutning upp till 100 m
• Färg: Militärgrön

Produkttaggar