Eastfield Wingman Downsizer - The Perfect Mix (3-pack)

media.product.imagealternatetextformat.details
Ett "litet" downsize bete på 17 cm och 45 gram. Perfekt när man behöver gå ner i storlek för att locka gäddan. Eastfield Wingman Downsizer har en ganska yvig gång med en hårt paddlande paddel. Perfekt för tröga höst / vinter / vårgäddor. Vi har satt ihop ett set (The Perfect Mix) vilket består av en färg för klarvatten, en för riktigt klart vatten och till slut en för soligt väder.

Tillverkare: Eastfiled Lures
Lagerstatus: Ej i lager Leverantör: Eastfield
199 kr
267 kr

Översikt

Eastfield Wingman Downsizer - The Perfect Mix (3-pack)

Vi har satt ihop ett set (The Perfect Mix) vilket består av en färg för klarvatten, en för riktigt klart vatten och till slut en för soligt väder.

Ett "litet" downsize bete på 17 cm och 45 gram. Perfekt när man behöver gå ner i storlek för att locka gäddan. Eastfield Wingman Downsizer har en ganska yvig gång med en hårt paddlande paddel. Perfekt för tröga höst / vinter / vårgäddor.

Du kan fiska en Eastfield Wingman Downsizer med allt från emn shallowskruv till en tung jiggskalle / skruvskalle. Bästa riggningen för en Wingman Downsizer är 2 fjäderringar i 9 mm och ett trippellekande i storlek 6 och en trekrok i storlek 2/0

Produkttaggar