Falkfish Spöket 8 cm - 28 gram

media.product.imagealternatetextformat.details
Falkfish SPÖKETS framgångssaga grundar sig i en optimal utformning som erbjuder lockande gång, attraherande ljud från rasselkulor, bra bärighet och en kastlängd som sällan överträffas av andra drag. Kanske har det så många storöringar på sitt samvete, då man med dess bärighet kan få till det ”magiska” hänget i vattnet vid ett spinnstop som fisken helt enkelt inte kan motstå. Dessa spinnstop kan vara helt avgörande för framgång när det är lite kallare i vattnet.

Tillverkare: Falkfish
Leverantör: Falkfish
* Se alla varianter >
79 kr
99 kr

Översikt

Falkfish Spöket 8 cm - 28 gram 

FalkFish Spöket är FALKFISH mest sålda bete genom tiderna, och det är inte konstigt när man tänker på de möjligheter som det erbjuder.

Spöket 80 mm / 28gr används främst längs våra kuster efter havsöring, men de andra  storlekarna har visat sig mycket effektiva på allt ifrån abborre, regnbåge, gädda och andra predatorer.

 

SPÖKETS framgångssaga grundar sig i en optimal utformning som erbjuder lockande gång, attraherande ljud från rasselkulor, bra bärighet och en kastlängd som sällan överträffas av andra drag. Kanske har det så många storöringar på sitt samvete, då man med dess bärighet kan få till det ”magiska” hänget i vattnet vid ett spinnstop som fisken helt enkelt inte kan motstå. Dessa spinnstop kan vara helt avgörande för framgång när det är lite kallare i vattnet.

 

Vikt: 28 gram

Längd: 8 cm

Densitet: Sjunker vaggande

Djup: 1-3 meter

Produkttaggar