Fish Cat 4 LCS Navy

media.product.imagealternatetextformat.details
Fish Cat 4 är en pålitlig, smidig flytring avsedd för kust och andra stora vatten. Har mycket högre luftvolym än i en vanlig flytring.

Lagerstatus: Ej i lager Leverantör: Fly Dressing
3499 kr

Översikt

Fish Cat 4 Navy

Fish Cat 4 är en pålitlig, smidig flytring avsedd för kust och andra stora vatten. Har mycket högre luftvolym än i en vanlig flytring.

Mer än en flytring! Från flytringarnas Mecka, Idaho kommer denna superba vattenfarkost. Avsedd för kust och andra stora vatten. Byggd med en riktig stäv, för säkrare sjögång och för att ta vågorna bättre (liknande Thor Heyerdals RA). Den består av två uppblåsbara pontoner med separata luftkamrar. Luftvolymen är mycket högre än i en vanlig flytring. Nya innerslangar som har bredare svets och skyddade ventiler. Sitsen och ryggstödet är av foam med tillräcklig flytkraft för att bära en vuxen människa om båda pontonerna skulle gå sönder. Man sitter betydligt högre upp än i en vanlig ring, endast underbenen är i vattnet vilket gör att det blir mycket lättare att paddla. Aktionsradien och framför allt hastigheten ökar därmed rejält, dessutom blir det inte så kallt om man fiskar under vinter och tidig vår. Att det blir lättare att kasta och hantera fisken säger sig självt! Bakom ryggstödet finns det plats att förvara håv, fika och fisk. Stora fickor på varje ponton.

Mått: 112 x 137 cm

Tub: 31 cm diameter

Vikt: 6,35 kg

Lastvikt: 125 kg

Produkttaggar