Guideline Experience Waistbag - Medium

media.product.imagealternatetextformat.details
Den mindre av Guidelines två midjeväskor erbjuder också en unik, men något annorlunda glidfunktion på bältet. Funktioner som du bara hittar på dessa Guideline produkter. Det gör att det mycket enklare att hantera väskan på höften med detta skjutsystem . Midjebältet är också avtagbar, väskan är konvertibel och kan användas som en chest-pack på ryggsäcken.

Tillverkare: Guideline
Lagerstatus: Ej i lager Leverantör: Guideline
569 kr
599 kr

Översikt

Guideline Experience Waistbag - Medium

Den mindre av Guidelines två midjeväskor erbjuder också en unik, men något annorlunda glidfunktion på bältet. Funktioner som du bara hittar på dessa Guideline produkter. Det gör att det mycket enklare att hantera väskan på höften med detta skjutsystem . Midjebältet är också avtagbar, väskan är konvertibel och kan användas som en chest-pack på ryggsäcken.

Väskan har elastiska fickor framtill och på sidorna. Två huvudfack med mindre organiserings-fack inuti. Extra D-ringar på sidorna. Dynamite färgade fodret hjälper dig att se innehållet även i dåliga ljusförhållanden . Alla förpackningar och påsar har vävband bälten med justeringar på sidorna för att undvika linje härva.

 

Fabric: 210D Nylon Oxford/210D Nylon Baby Rip Stop.
Color: Graphite with Dynamite contrasts.
Weight: 310 grams. Size: M.

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkttaggar