Guideline Kaitum Vadarpaket

media.product.imagealternatetextformat.details
Guidelines Katum vadarbyxa och vadarsko tillsammans blir både snyggt, bekvämt och löjligt prisvärt.

Tillverkare: Guideline
Leverantör: Guideline
* Se alla varianter >
* Se alla varianter >
2199 kr
3398 kr

Översikt

Guideline Kaitum Vadarpaket

Guidelines Katum vadarbyxa och vadarsko tillsammans blir både snyggt, bekvämt och löjligt prisvärt.

Vadarbyxan: 

Lätt och bekväm vadare med neoprenfot tillverkad av en japansk Taslan-väv med specifikationerna 20 000 mm vattenpelare och 3000g/m2/24hrs fukttransporterande förmåga.

En miljövänligt ytbehandling fri från PFOA/PFOS stöter bort smuts och vatten effektivt. Vadarna har inga vertikala sömmar på insidan av benen vilket gör dem motståndskraftiga mot nötning på dessa partier. De har även lätt förböjda knän för optimal passform. Justerbara breda hängslen och ett elastiskt bälte gör att du kan anpassa dem perfekt efter dig själv.

Kaitumvadarna har en ren extern design med en invändig bröstficka som kan vändas så att den hänger på utsidan. Den rena designen gör dem perfekta att kombinera med chestpack, väst eller vadarjacka utan att det blir för bylsigt. De inbyggda grusskydden är tillverkde i samma material som vadaren och har gummerade förstärkningar. Den låga vikten och smidiga tyget gör dem perfekta när man rör sig mycket under fisket och när vikt och volym är en avgörande faktor. De väger endast 880 gram i stolek Large. Kaitum vadarbyxor finns i storlek XS, S, M, L, XL, XXL.

Andningsförmäga 3000
Färg Charcoal
Tyg 3-lagers 100% Nylon Taslan
Vattenpelare 20000
Vikt 880g / size L

Vadarskon: 

Extremt lätt och bekväm vadarsko som är tillverkad av nylon med förstärkningar över tå och hälparti.

Materialvalet gör dem hållbara och snabbtorkande. Insidans bakre del samt tungan är fodrade med Lycra. Kängan har en mellansula av EVA för bästa komfort samt filtsula för bästa grepp på hala, blöta underlag. Färgen är Coal och kängorna väger 795 gram / par i storlek #10. Storlekar UK 6-15.

 

Produkttaggar