Guideline Laxa 2.0 Vadarpaket

media.product.imagealternatetextformat.details
Guideline Laxa 2.0 vadarpaket är riktigt prisvärt och snyggt.

Tillverkare: Guideline
Leverantör: Guideline
* Se alla varianter >
* Se alla varianter >
2999 kr
4498 kr

Översikt

Guideline Laxa 2.0 Vadarpaket

Guideline Laxa 2.0 vadarpaket är riktigt prisvärt och snyggt.

 

Vadarna: 

Laxa 2.0 är en uppdaterad och delvis nydesignad version av vår bästsäljare. Byxan  är tillverkad i en slitstark 4-lagers nylonväv, har en miljövänlig PFOA-fri ytbehandling samt Sidewinder™ design som ger god rörelsefrihet och fin passform. Laxa 2.0 har funktionerna och detaljerna som de ger mest valuta för pengarna.

Guidelines Laxa 2.0 vadarbyxa är tillverkad av ett starkt 4-lagers nylonväv och ett membran med specifikationerna 20.000 mm vattenpelare och kondenstransporterande förmåga på 5000g/m2/24tim. En miljövänlig PFOA-fri ytbehandling av yttertyget gör att smuts och vatten stöts bort. Sömmar på insidan av benen undviks med vår Sidewinder™ design, vilket också ger god rörelsefrihet och en bra passform.

 

Högt upp på framsida på Laxavadaren sitter två stycken stora bröstfickor med meshfront och kraftiga vertikala dragkedjor. Bakom dessa finner vi rejäla fleecefodrade värmefickor. Vidare finns elastiska reglerbara hängslen, en bälteshälla bak med dubbla höjder samt ett elastiskt och reglerbart bälte med snabbspänne; allt för bästa passform och komfort.

 

  • Vadarbyxan har kraftiga grusskydd i nylonmaterial och gummiförstärkt mudd som effektivt hindrar det från att glida upp, samt att grus och sand kommer in i kängan.
  • Socka av högkvalitativ neopren som inte komprimeras av tryck och som har fin passform samt är formade för höger/vänster fot.
  • Laxa 2.0 finns i 11 olika storlekar från XS - XXL.
  • Färgen är mörkt grå/Graphite med matchande hängslen, bälte och sockor.
Andningsförmäga 5000
Färg Granite
Tyg 4-lager Nylon Taslan
Vattenpelare 20000

Vadarskorna: 

Tillverkade av syntetiskt läder och förstärkta med gummi runt om de nedersta partierna. Delar som är speciellt utsatta för yttre påverkan både vid vadning och förflyttningar på land.
Tack vare förstärkningar på de utsatta partierna blir det mindre tryck på foten vilket förutom att du slipper det obehaget i sig, gör att du inte fryser om foten lika lätt.

Stabil och tålig sula gör att du vadar med bättre komfort.

* Skandinavisk passform
* Nylon och syntetiskt läder med EVA mittsula.
* Filt eller gummisula med tungstendubbar.
* Vikt i storlek 10 filt: 450gr 

Produkttaggar