Hallbäckaren 130 gram

media.product.imagealternatetextformat.details
Hallbäckaren är ett helt perfekt bete för torskfisket i Öresund. Som de flesta har fått erfara när man fiskat i sundet, så kan det tidvis vara ganska strömt och då behöver man en pilk som kommer ner snabbt till botten och samtidigt fiskar effektivt när den väl är nere. Hallbäckaren kallas även för tävlingspilken, då den med lätthet når botten snabbt. Pilken har en svajig gång i vattnet, trots sitt härliga "stick"

Tillverkare: Sportfiskegiganten
Leverantör: Sportfiskegiganten
* Se alla varianter >
79 kr

Översikt

Hallbäckaren 130 gram

Hallbäckaren är ett helt perfekt bete för torskfisket i Öresund. Som de flesta har fått erfara när man fiskat i sundet, så kan det tidvis vara ganska strömt och då behöver man en pilk som kommer ner snabbt till botten och samtidigt fiskar effektivt när den väl är nere. 
Hallbäckaren kallas även för tävlingspilken, då den med lätthet når botten snabbt. Pilken har en svajig gång i vattnet, trots sitt härliga "stick"

De minsta Hallbäckaren (100 & 130 gram) i familjen är även perfekt till pillemetet efter rödspättor och andra plattfiskar på sandbottnarna i Öresund, men fungerar klart även bra i både Nordnorge och på andra ställen i Sverige.

Hallbäckaren håller en fantastisk kvalité och är handgjord i Skåne.

Levereras med en Eagle Claw krok med grön lysslang.

Vikt: 130 gram

Bly

Produkttaggar