Hardy Ultralite Enhands Flugspö # 6 9'

media.product.imagealternatetextformat.details
Hardy Ultralight är en av Hardys flaggskepp när det gäller flugspön till sötvattensfisket. Spöt har en snabb aktion utan att det känns pinnigt. Spöt ger dig en härlig känsla och har en väldigt bra balans. Hardy Ultralight, har tillskillnad från sina föregångare Zephrus FWS och Zephrus AWS så laddar klingan på ett helt annat sätt och har en mycket snabbare återhämtning.

Tillverkare: Hardy
Lagerstatus: Ej i lager Leverantör: Abu Garcia
6399 kr
7499 kr

Översikt

Hardy Ultralite Enhands Flugspö # 6 9'

Hardy Ultralight är en av Hardys flaggskepp när det gäller flugspön till sötvattensfisket. Spöt har en snabb aktion utan att det känns pinnigt. Spöt ger dig en härlig känsla och har en väldigt bra balans. Hardy Ultralight, har tillskillnad från sina föregångare Zephrus FWS och Zephrus AWS så laddar klingan på ett helt annat sätt och har en mycket snabbare återhämtning. 

Klingan på ett Hardy Ultralight är tillverkad med deras nya resin, Sintrix® NSX. Denna blandningen ger spöt en mycket lägre vikt och laddar på ett helt annat sett en vad många andra spön på marknaden kan. Rullfästet och handtaget på Ultralight spöna är designade för att få den ultimata känslan när du håller i spöt och när du kastar.

En aluminium tub ingår.

Längd: 9" (270cm)

#6

 

 

Produkttaggar