Lowrance Elite-7 TI med TotalScan-givare (Demo ex)

media.product.imagealternatetextformat.details
Lowrance® Elite-7 Ti är en sjökortsplotter med ekolod och pekskärm som innehåller både avancerade funktioner och utmärkta prestanda till ett attraktivt pris.

Tillverkare: Lowrance
Lagerstatus: Ej i lager Leverantör: Navico
4999 kr
9990 kr

Översikt

Lowrance Elite-7 TI med HDI-givare

Lowrance Elite-7 Ti är ett nytt ekolod/plotter , som har i princip allt du behöver för att hitta fisk och andra strukturer tackvare att du har StructureScan® HD och stöd för Low/Mid/High CHIRP och frekvenserna 83/200/455/800 kHz. Ekolodet/Plottern har en 7 tums touchscreen och en inbyggd GPS antenn. Lowrance Elite-5 Ti har även funktioner som integrerad Bluetooth® och kan spela in, så du lätt kan skapa ditt eget sjökort med Insight Genesis. 

 

Touchscreen:

7-tums högupplöst LED-bakbelyst färgdisplay som är touchscreen.

Givare:

Lowrance nya TotalScan-givare (allt i ett), då får du möjligheten till den bästa ekolodstekniken på marknaden. I en TotalScan-givare får du både StructureScan, Downscan och GHIRP-gvare 83/200 kHz allt i en givare. (ingår)

TrackBack™

Bläddra bland historiken från ekolod, SideScan eller DownScan, granska strukturer eller fiskmål och märk ut platser med waypoints.

Inbyggd GPS-antenn:

Lowrance Elite-7 Ti har en inbyggd kraftfull GPS-antenn på 10hz

Inbyggd Bluetooth® anslutning

Micro SD-kortplats

Snabbfäste


Förpackningen innehåller:
Elite-7 Ti
Snabbfäste
Spänningskabel
Lowrance nya TotalScan-givare (allt i ett), då får du möjligheten till den bästa ekolodstekniken på marknaden. I en TotalScan-givare får du både StructureScan, Downscan och GHIRP-gvare 83/200 kHz allt i en givare.

 

 

Produkttaggar