Lowrance Hook2 5 SplitShot HDI

media.product.imagealternatetextformat.details
HOOK2 5x SplitShot är världens enklaste ekolod och erbjuder enkla menyer, enkel åtkomst till viktiga funktioner och ekolod med autokalibrering. HOOK2 5 drivs av beprövad Lowrance-prestanda och har ett SplitShot 2-i-1-ekolod med vidvinkel, Broadband-täckning och DownScan Imaging™, samt en enkel och exakt GPS-plotter. Det är bara att koppla in det och fiska. Så enkelt är det.

Tillverkare: Lowrance
Lagerstatus: I lager Leverantör: Navico
2499 kr
6190 kr

Översikt

Lowrance Hook2 5 SplitShot HDI

Lowrance introducerar inför 2018 Hook2 - Världens enklaste ekolod!

HOOK2 5 SplitShot är världens enklaste ekolod och erbjuder enkla menyer, enkel åtkomst till viktiga funktioner och ekolod med autokalibrering. HOOK2 5 drivs av beprövad Lowrance-prestanda och har ett SplitShot 2-i-1-ekolod med vidvinkel, Broadband-täckning och DownScan Imaging™, samt en enkel och exakt GPS-plotter. Det är bara att koppla in det och fiska. Så enkelt är det.

Med världens enklaste ekolod, HOOK2 5x SplitShot, får du en bättre dag på vattnet eftersom det blir enklare att göra justeringar med en enkel menylayout, enkel åtkomst till viktiga funktioner och banbrytande Lowrance®-ekolod med autokalibrering.

Du kan koncentrera dig på att fiska tack vare ekolodet med autokalibrering, en ny funktion som aktivt anpassar ekolodsinställningarna när fiskeförhållandena förändras. Du kan bara fiska och låta HOOK2 ta hand om ekolodets prestanda – prestanda som drivs av SplitShot 2-i-1-ekolod. 

Fiskare kan täcka en större vattenyta på kortare tid och hitta fisk och fiskstim enklare med SplitShot 2-i-1-ekolod. SplitShot har ett Broadband-ekolod med vidvinkel, som har dubbelt så mycket ekolodstäckning än de flesta ekoloden, plus DownScan Imaging™.

Spara waypoints, följ spår och hitta till ditt fiskeställe med en enkel och noggrann GPS-plotter som är inbyggd i skärmen på HOOK2 5x SplitShot.

• 5-tums SolarMAX™-skärm • Automatiserade ekolodsinställningar • Enkelt att hitta fisk med dubbelt så mycket ekolodstäckning som traditionella ekolod  • Menyer som är enkla att använda • Optimerad knappsats med åtkomst till viktiga funktioner med en knapptryckning • Lowrance® SplitShot™ 2-i-1-ekolod med vidvinkel, Broadband-täckning och DownScan Imaging™ • Lättanvänd och exakt GPS-plotter • Enkel montering på instrumentbrädan eller med lättöppnat fäste

Lätt att hitta fisk

HOOK² har en bredare ekolodskon vilket täcker mer än dubbelt så stort område än traditionella ekolod. Den här utökade täckningen gör det enklare att använda, hitta fisk och spåra betet när det faller genom vattnet. Dessutom levereras HOOK²-serien med alternativ för 2-i-1- och 3-i-1-givare. Dessa utökade ekolodslösningar ger en korrekt återgivning av undervattensmiljön på skarpa widescreenskärmar, inklusive fiskens placering, strukturer, bete – allt med givaren som medföljer.

Lätt att använda

Lowrance ger förenklad användning med HOOK²-serien. Fullständig automatisering eliminerar HOOK²-serien krångel med att finjustera ekolodet, genom att en enda ekolodsinställning visar fler fiskbågar, samtidigt som tydligheten och målavskiljningen bibehålls.

Lätt att installera

HOOK² är lätt att installera direkt från förpackningen; ekolod och ett antal olika enkla installationsalternativ medföljer.

 

 

Produkttaggar