Lowrance Hook2 7 TripleShot, med givare

media.product.imagealternatetextformat.details
HOOK2 7 TripleShot är världens enklaste ekolod och erbjuder enkla menyer, enkel åtkomst till viktiga funktioner och ekolod med autokalibrering. HOOK2 7 drivs av beprövad Lowrance®-prestanda och har ett TripleShot 3-i-1-ekolod med vidvinkel, hög CHIRP-täckning, SideScan och DownScan Imaging™. Det är bara att koppla in det och fiska. Så enkelt är det.

Tillverkare: Lowrance
Lagerstatus: Ej i lager Leverantör: Navico
4699 kr
9490 kr

Översikt

Lowrance Hook2 7 TripleShot 

Lowrance introducerar inför 2018 Hook2 - Världens enklaste ekolod!

HOOK2 7 TripleShot är världens enklaste ekolod och erbjuder enkla menyer, enkel åtkomst till viktiga funktioner och ekolod med autokalibrering. HOOK2 7 drivs av beprövad Lowrance®-prestanda och har ett TripleShot 3-i-1-ekolod med vidvinkel, hög CHIRP-täckning, SideScan och DownScan Imaging™. Det är bara att koppla in det och fiska. Så enkelt är det.

Med världens enklaste ekolod, HOOK2 7 TripleShot, får du en bättre dag på vattnet eftersom det blir enklare att göra justeringar med en enkel menylayout, enkel åtkomst till viktiga funktioner och banbrytande Lowrance®-ekolod med autokalibrering.

Du kan koncentrera dig på att fiska tack vare ekolodet med autokalibrering, en ny funktion som aktivt anpassar ekolodsinställningarna när fiskeförhållandena förändras. Du kan bara fiska och låta HOOK2 ta hand om ekolodets prestanda – prestanda som drivs av TripleShot 3-i-1-ekolod. 

Fiskare kan täcka en större vattenyta på kortare tid och hitta fisk och fiskstim enklare med TripleShot 3-i-1-ekolod. TripleShot har ett ekolod med vidvinkel och hög CHIRP – med dubbelt så mycket ekolodstäckning än de flesta ekoloden plus SideScan och DownScan Imaging™.

Det är lätt att hitta tillbaka till ditt fiskeställe eller hitta ett nytt med navigeringsfunktionerna i HOOK2.

• 7-tums SolarMAX™-skärm • Automatiserade ekolodsinställningar • Enkelt att hitta fisk med dubbelt så mycket ekolodstäckning som traditionella ekolod • Menyer som är enkla att använda • Optimerad knappsats med åtkomst till viktiga funktioner med en knapptryckning  • Lowrance® Tripleshot™ 3-i-1-ekolod med hög CHIRP, SideScan och DownScan Imaging™ • Inbyggd, detaljerad karta över USA eller global baskarta • Kartalternativ inkluderar C-MAP®, C-MAP Genesis, Navionics® och mycket mer • microSD-kortplats • Enkel montering på instrumentbrädan eller med monteringsbygel

Lätt att hitta fisk

HOOK² har en bredare ekolodskon vilket täcker mer än dubbelt så stort område än traditionella ekolod. Den här utökade täckningen gör det enklare att använda, hitta fisk och spåra betet när det faller genom vattnet. Dessutom levereras HOOK²-serien med alternativ för 2-i-1- och 3-i-1-givare. Dessa utökade ekolodslösningar ger en korrekt återgivning av undervattensmiljön på skarpa widescreenskärmar, inklusive fiskens placering, strukturer, bete – allt med givaren som medföljer.

Lätt att använda

Lowrance ger förenklad användning med HOOK²-serien. Fullständig automatisering eliminerar HOOK²-serien krångel med att finjustera ekolodet, genom att en enda ekolodsinställning visar fler fiskbågar, samtidigt som tydligheten och målavskiljningen bibehålls.

Lätt att installera

HOOK² är lätt att installera direkt från förpackningen; ekolod och ett antal olika enkla installationsalternativ medföljer.

 

 

Produkttaggar