Nils Master Invincible 15cm 2-pack (Dark & Clearwater Mix)

media.product.imagealternatetextformat.details
Den ultimata mixen av Nils Master wobblers! Vi har satt ihop en kombo av våra favoriter i klart resp mörkt vatten.

Tillverkare: Nilsmaster
Lagerstatus: I lager Leverantör: Bios
249 kr
518 kr

Översikt

Nils Master Invincible 15cm 2-pack

Den ultimata mixen av Nils Master wobblers! Vi har satt ihop en kombo av våra favoriter i klart resp mörkt vatten. 

Nils Master Invincible har under årens lopp levererat en mängd rekordfiskar av olika art däribland det svenska rekordet på gädda 19,34kg fångad av Torben Larsson i Vättern på Invincible 18cm färg 15.

Invincible är även gösfiskarnas favorit med över 80% av alla stora gösar som registrerades under en period. I Finland gjorde en av fisketidningarna en undersökning som visade att Invincible hade fångat mer gäddor över 10kg än något annat bete.

De mindre 5 & 8cm modellerna är mycket populära för öringfiske. Den unika gången och det stora urvalet av färgkombinationer har visat sig vara en lyckad kombination för att fungera i de flesta fiskesituationer.

Invincible är lättkastad och fungerar även utmärkt för trolling och dragrodd. 5 & 8cm modellerna är tillverkade av balsaträ medan 12, 15, 18 & 25cm är tillverkade av apacheträ. Enbart detaljer av högsta kvalitet används och fjäderringar, krokar etc. håller även för de största fiskarna. Varje Nils Master wobbler hanteras individuellt, justeras för hand och gången kontrolleras innan de får lämna fabriken. Tillverkas för hand i Kalkkinen , Finland

Längg: 15 cm

Vikt: 30 gram

Produkttaggar