Rapala RCD Mag Spring Split Ring Pliers RCDMPS4

media.product.imagealternatetextformat.details
Rapala Custom Design (RCD) fjäderringstång är enkel att hantera med bara en hand tack vare motstridiga magneter i handtaget. Dessa tvingar tången att öppna! Till skillnad mot en fjäderbelastad tång kommer magneterna inte att lossa eller rosta sönder över tid. Handtaget är greppvänligt och ligger mycket bra i handen. Tångens vinkel gör det också mycket lätt att lossa krokar ut fiskens mun med den. De räfflade tänderna ger ett bra grepp och längst in är tången utrustad med klippfunktion. Under inspelningen av Abborrefemman använder samtliga lag just denna tång.

Tillverkare: Rapala
Lagerstatus: I lager Leverantör: Normark
299 kr
349 kr

Översikt

Rapala RCD Mag Spring Split Ring Pliers RCDMPS4

Rapala Custom Design (RCD) fjäderringstång är enkel att hantera med bara en hand tack vare motstridiga magneter i handtaget. Dessa tvingar tången att öppna! Till skillnad mot en fjäderbelastad tång kommer magneterna inte att lossa eller rosta sönder över tid.

Handtaget är greppvänligt och ligger mycket bra i handen. Tångens vinkel gör det också mycket lätt att lossa krokar ut fiskens mun med den.

De räfflade tänderna ger ett bra grepp och längst in är tången utrustad med klippfunktion. Under inspelningen av Abborrefemman använder samtliga lag just denna tång.

Produkttaggar