The Pig 6' Suspending

media.product.imagealternatetextformat.details
he Pig är ett bete jerkexperterna rankar högt. Kan med framgång fiskas på olika ljup. Vänta in till jerkbaitet sjunkit till önskat ljup och ta hem den med korta, mjuka men bestämda ryck.

Tillverkare: Sportfiskegiganten , The Pig
Leverantör: CWC
* Se alla varianter >
199 kr
279 kr

Översikt

The Pig 6' - Suspending - Grey Shadow

The Pig är ett bete jerkexperterna rankar högt. Kan med framgång fiskas på olika ljup. Vänta in till jerkbaitet sjunkit till önskat ljup och ta hem den med korta, mjuka men bestämda ryck. Vänta gärna ett par sekunder mellan varje ryck så att betet får hänga i vattnet. De stora madamernas favoritbete!

The Pig Suspending är ett svävande jerkbait. Detta fiskedrag har visat sig otroligt effektiv i svenska vatten när temperaturen fortfarande är låg. Det beror på att du kan fiska mycket långsammare med The Suspending än vanliga jerkbaits. Den kan fiskas från ytan ner till 3 meter. Låt The Suspending sjunka till det rätta djupet, börja sedan med väldigt korta, mjuka men bestämda nedåtgående ryck med spötoppen (8-20 cm). Vänta 3-5 sekunder mellan rycken så att betet hinner "hänga" i vattnet. The Pig Suspendings rörelse är nästan så pass effektiv att den borde förbjudas!

Gång: Oregelbunden, väldigt lik en skadad fisk.

Vikt: 120 gr

Längd: 18 cm

Djup: 0,5 - 2,5 meter

Densitet: Suspending

Produkttaggar