Westin Platypus Special 19 cm - Low Float

media.product.imagealternatetextformat.details
Westin Platypus Special är specialmålade bara för oss på Sportfiskegiganten! Samtliga färger är extremt välmålade och många av dom har UV-detaljer, samt är målade med en lätt självlysande färg. Riktigt snygga och fiskar riktigt bra.

Tillverkare: Westin , Sportfiskegiganten
Leverantör: Fairpoint
* Se alla varianter >
99 kr
199 kr

Översikt

Westin Platypus Special 19 cm - Low Float

Westin Platypus Special är specialmålade bara för oss på Sportfiskegiganten! Samtliga färger är extremt välmålade och många av dom har UV-detaljer, samt är målade med en lätt självlysande färg. Riktigt snygga och fiskar riktigt bra.

Just denna modellen är "low float", i princip helt svävande vid spinnstopp. Vi har upplevt att just low float modellen får en mycket bättre rörelse i vattnet i låga farter jämfört med den sjunkande modellen. 

När Allan Christansen även kallad Jerksnedkeren skulle ta fram Westin Platypus  så stod han inför en tuff utmaning.

Det tog honom oräkneliga timmar och hela 32 prototyper innan Platypus var född.

Målet med Westin Platypus  var att få den bästa rullande gången av alla beten. Det kan vi säga att han lyckats med. Westin Platypus har redan blivit en klassiker inom svensktfiske, och det säger inte lite med tanke på så många duktiga betessnidare som finns i vårt avlånga land.

Westin Platypus Low Float går att fiska extremt långsamt för köldstela gäddor men vid snabbt fiske rullar den fortfarande lika förföriskt.

Båda storlekarna kan du fiska riktigt grunt (ca 0,8 meter) om du sätter beteslåset i främre öglan, vilket gör att Westin Platypus är klockren till grunda vikar

Längd: 19 cm

Low Float

Produkttaggar