Westin W3 Finesse T&C 7,1" 7-21 gram + Shimano Stradic 2500 Abborrefemman Combo Inkl: Flätlina

media.product.imagealternatetextformat.details
"Shop the look", just det här kombinationen använder vi deltagare flitigt i Abborrefemman 2019. Spöt är ett Westin W3 Finesse T&C 7,1" haspel med kastvikterna 5-15 gram. Rullen är en superlätt Shimano Stradic 2500 med påspolad flätlina 0,12 mm.

Tillverkare: Shimano , Westin
Lagerstatus: Ej i lager Leverantör: Alla leverantörer
2999 kr
4527 kr

Översikt

Westin W3 Finesse T&C 7,1" 7-21 gram + Shimano Stradic 2500 Abborrefemman Combo 

"Shop the look", just det här kombinationen använder vi deltagare flitigt i Abborrefemman 2019.  Spöt är ett Westin W3 Finesse T&C 7,1" haspel med kastvikterna 5-15 gram. Rullen är en superlätt Shimano Stradic 2500 med påspolad flätlina 0,12 mm.

Fakta spöt:

Westin W3 Finesse TC 7,1' 7-21 gram (Texas & Carolina) 

Westin W3 Finesse T & C (Texas & Carolina) är en utmärkt spö för alla typer av predatorfiske med både mjuka och hårda beten. Spöt är lätt och känslig men snabb och kraftfull nog att sätta kroken i en hård bestämt predator käft. Westin W3 Finesse TC är ett perfekt spö till att twitcha hem ett Carolina eller Texastackel eller en liten ättrig wobbler.  

Fakta rullen:

Shimano Stradic CI4 + FB har blivit ännu lättare, smidigare och har blivit utrustad med Hagane Power!

Shimanos helt nya superlätta Stradic CI4 + FB har fått en betydligt förbättring jämfört med föregående varianten. Vikten har minskats med 5 gram eller mer, medan andra operativa funktioner har förbättrats för att ytterligare reducera känslan av vikt. Denna modell har utvecklats kring Shimanos G-free kropp, där oscillerande systemet och snäckväxel har flyttats närmare stammen av rullen. Detta sänker rullen tyngdpunkt och gör att det känns lättare i handen. För att öka känslan av lätthet och fjäder beröring rotation, kommer den nya CI4 + FB modell med den senaste Magnumlite rotorn. Konstruktionen ger bättre rotation stabilitet och ökad styvhet medan det fortfarande är lättare än den tidigare modellen. Nästa uppgradering var införandet av Coreprotect. Coreprotect är en skyddande vattenavvisande beläggning placerad i rullkopplingen och och på andra utsatta ställen för att förhindra att vatten kommer in på dessa ställen. Shimano Stradic kommer även med Shimanos innovativa Hagane Gear. Hagane betyder att växlarna är kall-smidda, smidigare, starkare och mer hållbara än alla andra på marknaden! Detta ger rullen en mycket smidigare växel övergång, men också massor av dragkraft.

 

* X-Ship

* Hagane Gear

* Coreprotect

* G Free Kropp

* S A-RB kullager

* AR-C Spole

* Aero Wrap 2

* Magnesium Rotor som tåler saltvatten.

Produkttaggar