Vi som jobbar på Sportfiskegiganten är:

Rikard Bergström - rikard[at]sportfiskegiganten.se

Rikard är butikschef på Sportfiskegiganten och har lång erfarenhet av branschen. Med sin produktkunskap och varierade fiske kan han hjälpa dig att få ditt behov tillfredställt vare sig du fiskar sill eller abborre. Har varit med i sportfiskekulisserna ett bra tag och har ett brett register av minnesvärda fångster. Rikard blev framröstad till Malmö och Lunds bästa butiksbiträde genom tidningen City, år 2008.

Johan Tiljander - johan[at]sportfiskegiganten.se

Johan har även han ett par år på nacken inom sportfiskebranschen. På Sportfiskegiganten är han ansvarig för exponering och reklamationer. Johan har under många år fiskat intensivt med gott resultat, vilket resulterat i att han blivit en välkänd filur inom specimenfisket. Har och brukar även figurera i diverse sportfiskemagasin med reportage och tips. Johan har många intressanta teorier som ofta är avgörande för fisket. Han har bland annat en formidabel ålsvit och en av Sveriges största jerkgäddor på sitt samvete. Segrare av den individuella klassen i Svenska Specimen tävlingen åren 2001 och 2006.

Max "Predatorn" Folkesson

Max även kallad Predatorn älskar exklusiva prylar. Max har en gedigen samling Wolfcreek träbete  och ett gäng fina rullar från både Daiwa och Shimano. Max är en riktigt allsidig fiskare, som fiskar allt från gädda till havsöring längs Skånes  kuster.

Martin "Dohfos" Lundén:

Vår webbkille och håller på med sociala medier! Givetvis en inbiten sportfiskare med en förkärlek till stora gäddor!

 

Alexander Nordström

Alex är Sportfiskegigantens stand in och virvelvind. Han är en passionerad metare och älskar att prova nya metoder.

Philip Slätterhed

Philip är vår "stand in". Philip är en hängiven kustfiskare som bara älskar havet brus och galna spöböj. 

William Wik:

William som till vardags går i skolan i Forshaga är en ung hungrig kille som fiskar precis allt! William träffar du i butiken när han har lov från skolan och under sommaren! 

Gratis frakt

Gratis frakt när du handlar för över 500 kr

Returer

Hanteringstiden vid reklamation är normalt 1-4 veckor.

Bra support

Kontakta oss på 040-18 88 78 

Säkra betalningar

Klarna betalning