Vi som jobbar på Sportfiskegiganten är:

Rikard Bergström - rikard[at]sportfiskegiganten.se

Rikard är butikschef på Sportfiskegiganten och har lång erfarenhet av branschen. Med sin produktkunskap och varierade fiske kan han hjälpa dig att få ditt behov tillfredställt vare sig du fiskar sill eller abborre. Har varit med i sportfiskekulisserna ett bra tag och har ett brett register av minnesvärda fångster. Rikard blev framröstad till Malmö och Lunds bästa butiksbiträde genom tidningen City, år 2008.

Johan Tiljander - johan[at]sportfiskegiganten.se

Johan har även han ett par år på nacken inom sportfiskebranschen. På Sportfiskegiganten är han ansvarig för exponering och reklamationer. Johan har under många år fiskat intensivt med gott resultat, vilket resulterat i att han blivit en välkänd filur inom specimenfisket. Har och brukar även figurera i diverse sportfiskemagasin med reportage och tips. Johan har många intressanta teorier som ofta är avgörande för fisket. Han har bland annat en formidabel ålsvit och en av Sveriges största jerkgäddor på sitt samvete. Segrare av den individuella klassen i Svenska Specimen tävlingen åren 2001 och 2006.

Max "Predatorn" Folkesson

 

Max även kallad Predatorn älskar exklusiva prylar. Max har en gedigen samling Wolfcreek träbete  och ett gäng fina rullar från både Daiwa och Shimano. Max är en riktigt allsidig fiskare, som fiskar allt från gädda till havsöring längs Skånes  kuster.

Marc Kevin Werder (@kevin_Sportfiskegiganten)

Kevin är en all-around fiskare! Han fiskar för det mesta Abborre, men är också noga insatt i Torsk, Regnbåge, Makrill och Havsöringsfisket! Förutom fisket som hobby så är han en fantastiskt duktig Trummis! Han hjälper dig gärna med ett leende i butiken!

Alexander Nordström

Alex är Sportfiskegigantens stand in och virvelvind. Han är en passionerad metare och älskar att prova nya metoder.

Philip Slätterhed

Philip träffar du på lördagar i butiken och är även "stand in". Philip är en hängiven kustfiskare som bara älskar havet brus och galna spöböj.  

Gratis frakt

Gratis frakt när du handlar för över 500 kr

Returer

Hanteringstiden vid reklamation är normalt 1-4 veckor.

Bra support

Kontakta oss på 040-18 88 78 

Säkra betalningar

Klarna betalning