Vi som jobbar på Sportfiskegiganten är:

Rikard Bergström - rikard[at]sportfiskegiganten.se

Rikard är butikschef på Sportfiskegiganten och har lång erfarenhet av branschen. Med sin produktkunskap och varierade fiske kan han hjälpa dig att få ditt behov tillfredställt vare sig du fiskar sill eller abborre. Har varit med i sportfiskekulisserna ett bra tag och har ett brett register av minnesvärda fångster. Rikard blev framröstad till Malmö och Lunds bästa butiksbiträde genom tidningen City, år 2008.

Johan Tiljander - johan[at]sportfiskegiganten.se

Johan har även han ett par år på nacken inom sportfiskebranschen. På Sportfiskegiganten är han ansvarig för exponering och reklamationer. Johan har under många år fiskat intensivt med gott resultat, vilket resulterat i att han blivit en välkänd filur inom specimenfisket. Har och brukar även figurera i diverse sportfiskemagasin med reportage och tips. Johan har många intressanta teorier som ofta är avgörande för fisket. Han har bland annat en formidabel ålsvit och en av Sveriges största jerkgäddor på sitt samvete. Segrare av den individuella klassen i Svenska Specimen tävlingen åren 2001 och 2006.

Max "Predatorn" Folkesson

 

Max även kallad Predatorn älskar exklusiva prylar. Max har en gedigen samling Wolfcreek träbete  och ett gäng fina rullar från både Daiwa och Shimano. Max är en riktigt allsidig fiskare, som fiskar allt från gädda till torsk i Öresund.

Kevin Werder

 

Kevin är en riktig allround fiskare som fiskar allt från makrill till stor gädda. Kevin är en frisk fläkt som är väldigt kunnig på flera områden och är väldigt villig att hjälpa dig att bli en bättre fiskare. Du hittar Kevin i butiken.

 

Christoffer Andersson -  christoffer[at]sportfiskegiganten.se

Christoffer jobbar som marknadsansvarig, fotograf och Art Director. Han är en inbiten fiskare och naturkille. Han flugfiskar gärna både vid kusten och i strömmande vatten men tvekar inte en sekund för att ta ut båten och jigga Abborre eller Gös.


Alexander Nordström

Alex är Sportfiskegigantens stand in och virvelvind. Han är en passionerad metare och älskar att prova nya metoder.